На обласних маршрутах Львівщини скоротили кількість автобусів

На обласних маршрутах Львівщини скоротили кількість автобусів

На обласних маршрутах Львівщини скоротили кількість автобусів Фото: varianty.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
23 травня 2022 11:03

Перевізники Львівщини скоротили кількість транспорту на автобусних маршрутах загального користування через нестачу пального. Це пов’язано із ракетними обстрілами нафтобаз росіянами.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

«Через відсутність (у вільному продажу) палива, перевізники Львівщини, які працюють на автобусних маршрутах загального користування вимушені зменшити кількість транспортних засобів для обслуговування маршрутів», – повідомили в управлінні транспорту та зв'язку Львівської облсної державної адміністрації.

Тижнева потреба в паливі автотранспортних підприємств області становить близько 164 тонни. Задля забезпечення необхідного об'єму палива для здійснення перевезень мережі АЗС «WOG»; «Укрнафта» та «БРСМ-Нафта» залучатимуть корпоративні програм лояльності для продажу дизельного пального перевізникам, які обслуговують приміські та міжміські автобусні маршрути загального користування Львівської області.

За заявою прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, Уряд максимально спрощує ввезення пального в Україну та розширює географію його отримання. Відтак, Україна та Польща вже домовились про бездозвільний проїзд вантажівок з паливом. Також Кабінет Міністрів України погодив всі необхідні регламенти, які дозволять налагодити безперебійний імпорт нафтопродуктів з Азербайджану, країн Перської затоки та Близького Сходу.

Нагадаємо, у зв’язку із дефіцитом пального у Львові призупинили роботу кількох автобусних маршрутів, а на деяких зменшили кількість транспорту. Натомість  електротранспорт працює у посиленому режимі. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах