У Львові відновлять роботу автобусів, які не курсували через подорожчання палива – перелік

У Львові відновлять роботу автобусів, які не курсували через подорожчання палива – перелік

У Львові відновлять роботу автобусів, які не курсували через подорожчання палива – перелік Фото: city-adm.lviv.ua (умовне)

Транспорт та інфраструктура
01 червня 2022 17:34

Завтра, 2 червня, у Львові відновлять повноцінну роботу на автобусних маршрутах, які раніше були закорочені чи призупинили курсування через складну ситуацію із пальним. Відновити курсування автобусів зможуть завдяки підвищенню вартості проїзду у міських маршрутках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Від завтра, 2 червня, вступає в дію відкоригований тариф на проїзд у автобусних маршрутах. Вартість проїзду становитиме 15 грн. Це не просте рішення, але завдяки йому ми отримали можливість відновити роботу тих маршрутів, які були закорочені або припинили курсування впродовж останніх тижнів», – розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило.

Так, знову курсуватимуть автобуси на маршрутах №10 та 11. Вже відновив курсування автобус №39.

Автобус  №61 від завтра курсуватиме без скорочень –  знову в Рясне. На цьому маршруті курсуватиме 7 великих автобусів. А на маршруті №8а від завтра курсуватимуть великі, комфортні автобуси.

Також, згідно зі затвердженою схемою руху, відновлять роботу автобусні маршрути:

№55 - c. Збиранка – вул. Замарстинівська – пр. Чорновола – вул. Варшавська; №191 – пр. Чорновола – вул. Замарстинівська – с. Збиранка;

№56 - с. Великі Грибовичі – вул. Грінченка.

Крім того, з 2 червня, будуть змінені схеми руху автобусних маршрутів №5а і №52. Маршрут №5а буде продовжений від пл. Різні по пр. Чорновола, вул. Липинського до вул. Варшавської (в зворотному напрямку вул. Варшавська, пр. Чорновола і далі за звичним маршрутом). А маршрут №52 замість вул. Варшавської буде курсувати по вул. Липинського, Богдана Хмельницького до Галицького перехрестя і в зворотному напрямку.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах