На вулиці Замарстинівській у Львові частково заборонили паркування

На вулиці Замарстинівській у Львові частково заборонили паркування.

На вулиці Замарстинівській у Львові частково заборонили паркування. Фото: wikipedia.org.

Транспорт та інфраструктура
06 червня 2022 11:01

У Львові обмежать паркування на ділянці вулиці Замарстинівської – від вулиці Липинського до вулиці Торф’яної. Відповідну пропозицію управління транспорту Львівської міської ради підтримали на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Спочатку була пропозиція встановити знаки про заборону паркування з обох боків на ділянці вулиці, але в напрямку центру рухаються трамваї праворуч, які, як показує практика, є добрим засобом для обмеження паркування приватних авто. Тому, знак встановимо лише в напрямку від центру», – розповів Тvoemisto.tv начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності Львівської міської ради Павло Сирватка.

У Львові обмежать паркування на ділянці вулиці Замарстинівської.У Львові обмежать паркування на ділянці вулиці Замарстинівської. Фото: tvoemisto.tv

У Львові обмежать паркування на ділянці вулиці Замарстинівської.У Львові обмежать паркування на ділянці вулиці Замарстинівської. Фото: tvoemisto.tv

Члени комісії зауважили, що ситуація з рухом на тій ділянці ускладнена, є проблеми з паркуванням. Контролювати дотримання правил будуть також інспектори з паркування у Львові.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах