Є відповідь: коли відновлять ремонт на вулиці Пилипа Орлика у Львові

Коли відновлять ремонт на вулиці Пилипа Орлика у Львові

Коли відновлять ремонт на вулиці Пилипа Орлика у Львові Фото: Олександр Мазуренко

Транспорт та інфраструктура
17 червня 2022 08:41

На вулиці Пилипа Орлика у Львові планують продовжити ремонт, який відновлювати найближчими місяцями не збиралися. Продовжити роботи можуть ще цього літа.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомив Tvoemisto.tv директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міськради Олег Забарило, із початком повномасштабного вторгнення багато працівників компанії-підрядника були мобілізовані. Також, у країні реконструкції не проводять через воєнний стан. Одночасно працювати на кількох об'єктах команда не може, однак поступово підрядник відновлює можливості, тому можна очікувати, що влітку роботи на вулиці Пилипа Орлика продовжать. 

За словами радниці міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, ремонт вулиці завершено на 75%. Із 1000 метрів дороги виконано 730, закінчені інженерні мережі, тротуари. Закінчити ремонт мали ще торік, але через допрацювання інженерних рішень щодо колектора роботи затримали.

«Залишилося лише 270 метрів робіт, приєднати колектор, який є на Пилипа Орлика, до колектора, який є на Мазепи. Також інженерні мережі залишилося замінити, покриття», – зазначила вона.

Зараз вулиця перекрита на ділянці від вулиці Віри, Надії, Любові до будинку №2 на вулиці Пилипа Орлика. Ремонт обійшовся у 75 мільйонів гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах