Біля львівського мотозаводу побудують готель з магазинами і паркінгом

Біля львівського мотозаводу побудують готель з магазинами і паркінгом

Біля львівського мотозаводу побудують готель з магазинами і паркінгом Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
28 червня 2022 18:50

На вулиці Городоцькій, 182 у Львові побудують комплекс апарт-готелю з торговими приміщеннями та підземним паркінгом. Йдеться дві ділянки на колишній території львівського мотозаводу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Згідно з містобудівними обмеженняями, які сьогодні, 27 червня, погодили на виконавчому комітеті Львівської міськради, забудова буде поділена на декілька частин та матиме 4, 6, 7 та 8 поверхів. Йдеться про забудову двох ділянок загальною площею 0,2 га на колишній території львівського мотозаводу, що призначені під будівництво офісів та адміністративних будівель.

Біля львівського мотозаводу побудують готель з магазинами і паркінгомБіля львівського мотозаводу побудують готель з магазинами і паркінгом Фото: city-adm.lviv.ua

Заступник міського голови з питань містобудування Любомир Зубач під час засідання виконкому повідомив, що забудовник має попередню домовленість про розміщення у комплексі готелю французької мережі Louvre Hotel Group, пише zaxid.net.

Цільове призначення земельних ділянок площею 0,1115 га та 0,1000 га - для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку). Категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах