У Львові збудують нову школу з басейном, стадіоном і укриттям

У Львові збудують школу з басейном, стадіоном і укриттям

У Львові збудують школу з басейном, стадіоном і укриттям Фото: facebook.com/LubomyrZubach

Транспорт та інфраструктура
27 червня 2022 16:50

У Львові на вулиці Тракт Глинянський, 152 збудують велику приватну школу з басейном, стадіоном і укриттям зі зручностями. Навчальний заклад розрахований максимально на 800 учнів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

За словами заступника мера Львова Любомира Зубача, містобудівні умови на проектування школи на вулиці Тракт Глинянський, 152 вже видали. Будівля буде мати три поверхи школи, а також прибудову двоповерхової будівлі басейну. 

У Львові збудують школу з басейном, стадіоном і укриттямУ Львові збудують школу з басейном, стадіоном і укриттям Фото: facebook.com/LubomyrZubach

Поруч зі школою передбачається стадіон з біговою доріжкою, майданчики для рухливих ігор та інша шкільна інфраструктура. А ще – одноповерхова господарська будівля. Також великий акцент буде на безпеці для школярів.

У Львові збудують школу з басейном, стадіоном і укриттямУ Львові збудують школу з басейном, стадіоном і укриттям Фото: facebook.com/LubomyrZubach

«Прописали у рішенні виконкому, що приміщення укриття слід відокремити від решти підземних приміщень та передбачити його опалення. А також забезпечити санвузлами, рукомийниками та розкладними місцями для сидіння, щонайменше двома виходами у протилежні боки будівлі. Додатково в укритті повинні передбачити приміщення для зберігання продуктів харчування довгого зберігання, медикаментів, засобів індивідуального захисту органів дихання та зору. Також тут має бути стратегічний запас води – а саме накопичувальний бак з постійною циркуляцією води», – повідомив Любомир Зубач.

Приватну школу будуватиме ТзОВ «Провесінь-Агроінвест» на приватній земельній ділянці площею близько 2 гектари.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах