Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі через всі пункти пропуску

Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі через всі пункти пропуску

Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі через всі пункти пропуску Фото: pravda.com (умовне)

Транспорт та інфраструктура
28 червня 2022 19:44

На кордонах виникли величезні черги із охочих ввезти авто за спрощеною системою оподаткування. Аби вирішити цю незручність, Львівська митниця дозволила оформляти автомобілі у всіх пунктах пропуску. Про це повідомили у пресслужбі Львівської митниці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Так, Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі через всі пункти пропуску та продовжила час оформлення автомобілів до 23:00. Крім цього, у пунктах пропуску «Краківець – Корчова» і «Рава-Руська – Гребенне» збільшили кількість працівників митниці.

Львівська митниця дозволила ввозити автомобілі через всі пункти пропускуЛьвівська митниця дозволила ввозити автомобілі через всі пункти пропуску Фото: facebook.com/LVcustomsUA

«29 і 30 червня роботу підрозділів митного поста «Городок» (відділ митного оформлення №2, який розташований у м. Городок, і відділ митного оформлення №4 в с. Зимна Вода Львівської області) буде продовжено до 23:00, до початку дії комендантської години. І такий формат роботи триватиме до кінця червня», – повідомив в. о. начальника Львівської митниці Данііл Меньшиков.

До Львівської митниця входять пункти пропуску «Смільниця – Кросценко», «Угринів – Долгобичув», «Краківець – Корчова», «Рава-Руська – Гребенне», «Шегині – Медика», «Грушів – Будомєж».

Нагадаємо, з 1 липня Кабмін повертає сплату ввізного мита та ПДВ для всіх, хто ввозить в Україну автомобіль з-за кордону.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах