Ляшка шокував занепад санаторіїв у Трускавці

Ляшка шокував занепад санаторіїв у Трускавці

Ляшка шокував занепад санаторіїв у Трускавці Фото: vgorode.ua/Юрій Богун

Транспорт та інфраструктура
05 липня 2022 17:44
Автор: Юрій Богун

Міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко відвідав місто-курорт Трускавець Львівської області, й залишився незадоволеним станом міністерського санаторію. Як повідомили у Дрогобицькій райвійськадміністрації, під час візиту чиновник оглянув медичні та лікувально-оздоровчі заклади регіону для розширення доступу українців до реабілітаційних послуг.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

4 липня Віктор Ляшко відвідав трускавецький санаторій "Джерело", який знаходиться в управлінні Міністерств охорони здоров’я. 

"Не можуть міністерські заклади перебувати у такому занепаді. Маю ідеї як переформатувати санаторій, будемо працювати над реалізацією. Так як було, вже точно не буде", – заявив Ляшко.

Також міністр охорони здоров’я України відвідав медичні та лікувальні заклади, які працюють чи можуть потенційно працювати у напрямку нейрореабілітації: оздоровчий комплекс "Вернигора" у селі Модричі, Державне підприємство "Санаторій” Кришталевий палац", а також Медичний Центр "Міжнародна реабілітаційна клініка Козявкіна".

Додамо, що Олег Ляшко – перший міністр, який відвідав санаторій "Джерело" у Трускавці за його 42-річну історію існування.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах