У Неслухові побудують нове житло для переселенців – візуалізація

У Неслухові побудують нове житло для переселенців – візуалізація

У Неслухові побудують нове житло для переселенців – візуалізація Фото: фонд «Запорука»

Транспорт та інфраструктура
29 липня 2022 13:27

У Неслухові в Новояричівській громаді відбудують гуртожиток, де облаштують 30 квартир-студій для постраждалих від війни переселенців

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Після початку повномасштабного вторгнення росії Новояричівська селищна громада на Львівщині прихистила понад 2 тисячі українців з окупованих та територій, де ведуться бої. Серед переселенців – 580 дітей. Більше 150 людей, які мусили покинути домівки на Донбасі та півдні країни, живуть у шкільному приміщенні, пише zaxid.net.

У Неслухові побудують нове житло для переселенців – візуалізаціяУ Неслухові побудують нове житло для переселенців – візуалізація Фото: фонд «Запорука»

«30 хай невеликих, але по-домашньому затишних квартир – з окремими кухнею та ванною кімнатою, оновлені місця загального користування, сучасний дитячий майданчик. Війна довела, що для українців немає неможливого. За єдиним винятком… Ми не в силах повернути тих, хто загинув. А от втримати на рідній землі тих, хто сьогодні втратив майже все, маємо. І точно зможемо, якщо створимо для них дім, де захочеться жити», – говорить засновниця та президентка благодійного фонду «Запорука» Наталія Оніпко.

У Неслухові побудують нове житло для переселенців – візуалізаціяУ Неслухові побудують нове житло для переселенців – візуалізація Фото: фонд «Запорука»

Вартість реконструкції – 17 мільйонів гривень, з яких вже зібрано 15 млн. Меморандум про сприяння та підтримку з керівництвом Львівської районної державної адміністрації підписаний та розпочато підготовчі роботи.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах