У Залізничному районі збудують елітну багатоповерхівку з дворівневими квартирами

У Залізничному районі збудують елітну багатоповерхівку з дворівневими квартирами

У Залізничному районі збудують елітну багатоповерхівку з дворівневими квартирами Фото: ТзОВ «Шеремета Архітект Груп»

Транспорт та інфраструктура
17 серпня 2022 18:42

У Львові хочуть збудувати багатоповерхівку на вулиці Вернигори, 17-19. Відповідне рішення підтримали 11 членів комісії архітектурно-містобудівної ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Йдеться про ділянку, що розташована в історичному ареалі міста, обмежену вулиці Олени Степанівни, Марка Вовчка, Декарта і Міхновських, повідомляє tvoemisto.tv.

У Залізничному районі збудують елітну багатоповерхівку з дворівневими квартирамиУ Залізничному районі збудують елітну багатоповерхівку з дворівневими квартирами Фото: ТзОВ «Шеремета Архітект Груп»

«Це одна ділянка, яка складається з двох менших. По зонінгу – зона Ж-2, відповідно до детального плану, що розроблений і затверджений в 2013 році, допустимий вид використання – будівництво багатоквартирних житлових будівель у 6 поверхів. Зараз там є два будинки і дві зблоковані між собою ділянки, площа становить 15 соток. У межах обслуговування ділянки є три дитячих садки і три заклади середньої освіти», – сказав під час засідання архітектурно-містобудівної ради доповідач Микола Шеремета.

Фото: google.com.ua/mapsФото: google.com.ua/maps

Тут планують облаштувати 28 паркомісць, чотири з них виділити для безпеки у разі повітряної тривоги. Ці місця можуть слугувати як укриття чи бомбосховище. Загалом у будинку має бути 25 квартир, переважно йдеться про однокімнатні, а також на 5-6 – дворівневі квартири. 

«Будинок, згідно з візуалізацією, запропонований каскадним типом. Якщо дивитися з вул. Вернигори, то це 4-5-6 поверхів. За рахунок каскадності не загромаджуємо лінію забудови, у такий спосіб кожен поверх відділений від фасадної стіни. Пляма забудови займає 35% при нормативних 40%, висотність не переважає 22 м», – додав він.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах