Коли відкриють підземний перехід на площі Митній у Львові

Коли відкриють підземний перехід на площі Митній у Львові.

Коли відкриють підземний перехід на площі Митній у Львові. Фото: Юрій Богун.

Транспорт та інфраструктура
22 вересня 2022 17:30

У підземному переході, що веде з вулиці Винниченка до площі Митної у Львові, тривають ремонтні роботи. Відкрити його планують вже цієї осені, але без мистецького простору, як планувалося раніше.  Приблизна вартість робіт становить 700-800 тисяч гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«У нас були звернення мешканців стосовно цього переходу. Ми періодично змінювали там лампочки, які нам постійно викручували та навіть виривали з електрикою. Насправді, перехід потребує кращого вигляду, враховуючи навіть те, що в цей час туди можна спуститися під час тривоги. Так, вирішили зробити поточний ремонт – це лише відмивання стін, хочемо привести їй до попереднього стану, а також антивандальне електроосвітлення», – розповіла Tvoemisto.tv заступниця голови Личаківської районної адміністрації Оксана Пригода.

Загалом перехід мають почистити, відремонтувати сходи. Під час воєнного стану інших робіт на місці проводити не будуть, хоча раніше повідомляли, що там може з’явитися мистецький простір. 

Нагадаємо, що минулого року у переході на площі Митній демонтували всі торгові павільйоні, а міський голова Львова Андрій Садовий запропонував облаштувати у переході мистецький простір, галерею для молодих художників.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах