Які зміни чекають на площу біля церкви Святого Антонія у Львові

Які зміни чекають на площу біля церкви Святого Антонія у Львові.

Які зміни чекають на площу біля церкви Святого Антонія у Львові. Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
03 жовтня 2022 15:07
Автор: Юрій Богун

У Львові оновлюють площу, що на перетині вулиць Личаківської та Солодової. Як розповів начальник управління транспорту Львівської міської ради Орест Олеськів, відповідно до проєктних рішень, на площі уже демонтували турнікетне огородження і антипаркувальні стовпці. Читайте всі новини Львова

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Новий громадський простір спроектували на воркшопі в межах Європейського тижня мобільності у Львові. Перед учасниками стояло завдання перетворити цю територію у цілісний, комфортний та безпечний громадський простір.

У результаті напрацювань визначено, що простір має виконувати функцію відпочинкової точки на транзиті, місця перепочинку та локації для зустрічей. Проєкт, напрацьований на воркшопі, не передбачає капітальних робіт. Але він стане базовим для фінального проєкту реконструкції цього громадського простору, який втілюватиме Личаківська районна адміністрація.

За словами Ореста Олеськіва, відповідно до проєктних рішень, на площі уже демонтували турнікетне огородження і антипаркувальні стовпці. Дорожні знаки перенесли до краю проїзної частини, ліквідували нерівності на тротуарі. У відновлених лунках  облаштували два дощові садки: тут висадили багаторічні рослини. Нетранзитні зони, де передбачено місця для сидіння та озеленення, ознакували. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах