Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео

Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео.

Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео. Фото: lviv.vgorode.ua/Юрій Богун.

Транспорт та інфраструктура
11 жовтня 2022 20:08

Відсьогодні, 11 жовтня, Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення. У міськрадах заявили, що це задля економії. Заходи пов’язані із масовими російськими атаками на енергетичні об’єкти України 10-11 жовтня. У Червонограді світло вимикають о 22:00, у Трускавці його вирішили взагалі не вмикати. Про це VG Львів повідомили у Трускавецькій та Червоноградській міських радах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Трускавецька міськрада повідомила, що з 11 жовтня на території всієї Трускавецької громади не вмикатимуть вуличне освітлення. Станом на 19:00 місто-курорт поринуло у темряву. 

Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео фото 1Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео фото 1

Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео фото 2 1Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео фото 2

Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео фото 3 2Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення — фото та відео фото 3

"Осередками" світла у центрі міста нині є хіба що великі екрани, які транслюють рекламу, бювет, магазини і ресторани. Люди йдуть до бювету на вечірнє водопиття з ліхтариками. 

Алейка в парку біля джерела "Юзя" станом на 19:30 має отакий вигляд. Єдине джерело світла на фото - відпочивальниця із ліхтариком. 

Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення.Трускавець і Червоноград відмовилися від вуличного освітлення. Фото: Пристай Пристай.

У Червоноградській міськраді повідомили, що у зв’язку з критичним навантаженням на електричні мережі вуличне освітлення у Червоноградській громаді вимикатимуть о 22:00.

Додамо, що для стабілізації роботи енергосистеми уряд закликав українців обмежити споживання електроенергії у вечірній час (із 17:00 до 23:00).

Нагадаємо, що Росія другий день попіль завдала ракетних ударів по Львівщині. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах