Біля Львова зупинили роботу два митні пости

Біля Львова зупинили роботу два митні пости

Біля Львова зупинили роботу два митні пости Фото: AFP/EAST NEWS

Транспорт та інфраструктура
03 листопада 2022 15:29

«Львівська митниця» зупинила роботу двох відділів митного оформлення митного посту «Львів – північний» – Запитів та Малехів. Вони не працюють від п’ятниці, 26 жовтня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь щоб бути в курсі найважливішої інформації. 

Як повідомили у «Львівській митниці», рішення про скасування оформлення транспорту у вказаних митних відділах було прийнято керівництвом Державної митної служби у Києві.

Зазначається, що з 1 листопада у посиленому режимі працює відділ митного оформлення №1 «Муроване» митного поста «Львів-північний». Так, з понеділка по п’ятницю з 8:00 до 21:00, у суботу та неділю з 9:00 до 18:00.

Народний депутат та перший заступник голови Комітету ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк зазначив, що несподіване закриття двох відділів митного оформлення – у Малехові та Запитові обговорювали на засіданні Комітету разом з представниками ЕБА 31 жовтня.

«Щодо цього дуже «дивного» рішення митниці звернулися ще дві асоціації. І дуже активно ходять чутки, що деякі заступники митниці таким прямолінійним методом вирішили збільшити трафік на інший близький до себе пост – Муроване. Начебто керівництво митниці вже має швидко відновити роботу», – написав Железняк.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах