225 локацій Львова, де є генератори – мапа

225 локацій Львова, де є генератори – мапа.

225 локацій Львова, де є генератори – мапа. Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
25 листопада 2022 16:31

Нещодавно маркетингова агенція Stroom Digital спільно з Львівською міською радою створила інтерактивну карту закладів міста, де можна зарядити гаджети, якщо вдома чи офісі немає електроенергії, та які працюють під час повітряної тривоги в укритті. Загалом мапа об’єднала вже близько 225 локацій, зокрема й міські пункти обігріву.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«Сьогодні ми не можемо знати, що буде до кінця дня: чи буде чергова атака від росіян. Але ми маємо бути готові до всіх сценаріїв. У Львові вже функціонують пункти обігріву, але дуже важливо, що долучається активний бізнес, зокрема різного роду громадські заклади, які так само мають готовність до роботи в надзвичайних умовах», – зазначив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко під час брифінгу у Медіацентрі «Україна».

За його словами, мешканці можуть переглянути карту та дізнатися, до прикладу, де є генератор, де є пічне опалення, де можна зарядити телефони або інші речі, які нас сьогодні цікавлять: де можна попрацювати, якщо немає електропостачання вдома

У Stroom Digital зазначають, що мапа постійно оновлюється, і нові локації додаються щодня. Відтак мешканців та підприємців просять надсилати свої ідеї та зауваження, щоб вдосконалювати карту, на електронну пошту hello@stroom.digital, а також заповнювати форму.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах