Приватний інвестор відремонтує дитсадок на Грінченка у Львові

Приватний інвестор відремонтує дитсадок на Грінченка у Львові.

Приватний інвестор відремонтує дитсадок на Грінченка у Львові. Фото: city-adm.lviv.ua.

Транспорт та інфраструктура
17 лютого 2023 18:18

У Львові капітально відремонтують дитячий садок на вулиці Грінченка. Зроблять це коштом приватного інвестора. Відповідне рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За словами директора департаменту містобудування Львівської міської ради Тараса Кубая, йдеться про коригування проєкту та капітальний ремонт ДНЗ ПЗ «Будинок школярів», що на вулиці Грінченка, 4А, за кошти інвестора.

Так, забудовник погодився полагодити дах для садка і Будинку дитячої творчості по сусідству, харчоблок і кілька нових груп.

«У Львові на вулиці Грінченка є дитячий садок і будинок дитячої творчості через стіну. Фактично, це все колишнє приміщення дитячого садочка, але дуже давно використовувалося як будинок творчості. Кілька років тому місто вирішило, що половина приміщення повертається під садок, а це сім груп — майже на 200 дітей. Тож розпочали ремонт. Вдалося відкрити три групи. Відтак через війну капітальні роботи зупинили. Водночас поблизу, у цьому мікрорайоні, одна з будівельних компаній Львова запланувала будівництво. І, як внесок у розвиток соціальної інфраструктури, погодилася завершити ремонт у дитсадку на Грінченка»,  зазначав раніше заступник міського голови Львова з містобудування Любомир Зубач.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах