Львів отримав сьомий новий п’ятисекційний низькопідлоговий трамвай

Львів отримав сьомий новий п’ятисекційний низькопідлоговий трамвай

Львів отримав сьомий новий п’ятисекційний низькопідлоговий трамвай Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
04 березня 2023 09:23
Автор: Юрій Богун

 «Львівелектротранс» отримав вже сьомий новий п’ятисекційний низькопідлоговий трамвай. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вночі на територію одного із структурних підрозділів ЛКП «Львівелектротранс» було транспортовано сьомий із десяти п’ятисекційних низькопідлогових трамваїв марки «Електрон».

За процедурою новий вагон має пройти обкатку, випробовування й тестування ходових характеристик та гальмівних систем. У процесі його доукомплектують приладами АСОП (автоматизована система оплати проїзду) та присвоять інвентарний номер.

 Після проведення усіх підготовчих робіт трамвай зможе курсувати на лінії.

Нагадаємо оновлення рухомого складу ЛКП «Львівелектротранс» відбувається за кредитні кошти від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ). Це стало можливим завдяки участі Львова у проєкті «Міський громадський транспорт України», що є рамковим кредитом від ЄІБ. В межах проєкту місто отримало 12 млн євро кредиту на закупівлю десяти п’ятисекційних низькопідлогових трамваїв.

У 2020 році «Львівелектротранс» провело закупівлю 10 п’ятисекційних низькопідлогових трамваїв у компанії «ЕлектронМаш», загальною вартістю 17,3 млн євро без ПДВ. За планами поставка решти трьох трамваїв очікується до червня цього року.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах