У Львові затвердили оновлений перелік зупинок

У Львові затвердили оновлений перелік зупинок.

У Львові затвердили оновлений перелік зупинок. Фото: uk.wikipedia.org

Транспорт та інфраструктура
25 травня 2023 14:04

Виконавчий комітет міськради затвердив оновлений перелік зупинок громадського транспорту у Львівській громаді. Тут враховано зміни, які виникли через перейменування вулиць та інших об’єктів, а також при реконструкції вулиць чи зміні організації дорожнього руху.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«До прикладу, під час реконструкції вулиці Бандери нова трамвайна зупинка з’явилася навпроти корпусу №1 «Львівської політехніки». Також нові зупинки облаштували на вулицях П.Орлика та Курмановича, коли ремонтували ці вулиці. А на вул. Шевченка зупинки переносили. Тепер всі назви зупинок впорядковано та уніфіковано», - пояснив керівник управління вуличної інфраструктури Львівської міської ради Павло Сирватка.

Загалом у списку є 1102 зупинки громадського транспорту у Львові та у громадах Львівської міської територіальної громади.

Нагадаємо, назви всіх зупинок у Львівській громаді перекладені англійською мовою. Також кожна зупинка має індивідуальний номер, завдяки якому пасажири можуть відстежити час прибуття транспорту на ту чи іншу зупинку, зокрема, на сайті.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах