З 7 серпня у Львові запрацював новий автобусний маршрут

З 7 серпня у Львові запрацював новий автобусний маршрут

З 7 серпня у Львові запрацював новий автобусний маршрут Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
07 серпня 2023 10:13
Автор: Юрій Богун

З понеділка, 7 серпня, у Львові запрацював автобусний маршрут №39А, який сполучає район Кривчиць із центром міста. Він посилить роботу існуючого маршруту №39. Про це повідомли у Львівській міськраді.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegraвm-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

На лінії курсує один великий низькопідлоговий автобус. Обслуговуватиме маршрут комунальне підприємство АТП-1. Про це розповів директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Львівської міської ради Олег Забарило.

«У нас є проблема з приватним перевізником, який обслуговує маршрут №39. Цей маршрут сполучає вулиці Богданівську та Грінченка, і є досить протяжним. Сьогодні там курсує до трьох автобусів малого класу, ми маємо постійні скарги на цей маршрут від мешканців району Кривчиць. І для того, щоб підсилити його, ми, силами нашого комунального АТП-1, запускаємо один додатковий автобус зі сполученням вул. Богданівська - пл. Галицька. Відтак, мешканці цього району матимуть більш якісне сполучення з центром міста», - зазначив Олег Забарило.

Автобус №39А курсує так: вул. Богданівська – вул. Дорога Кривчицька – вул. П. Ніщинського – вул. Долішня – вул. Личаківська – вул. В. Винниченка – пл. Соборна – вул. І. Франка – вул. Князя Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. В. Винниченка – вул. Личаківська – вул. Долішня – вул. П. Ніщинського – вул. Дорога Кривчицька – вул. Богданівська.

Додамо, маршрут №39 обслуговує компанія-перевізник «Фіакр-Львів».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах