З 15 серпня у Малехові на три місяці закриють на ремонт міст — схема об'їзду

З 15 серпня у Малехові на три місяці закриють на ремонт міст — схема об'їзду.

З 15 серпня у Малехові на три місяці закриють на ремонт міст — схема об'їзду. Фото: facebook.com/Юрій Бучко

Транспорт та інфраструктура
15 серпня 2023 14:02

З вівторка, 15 серпня, дорожники розпочнуть капітальний ремонт мостового переходу на трасі Київ-Чоп у селі Малехів поблизу Львова. На час будівельних робіт рух на цій ділянці перекриють.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповів заступник голови Львівської обласної військової адміністрації Юрій Бучко, на ремонт мостового переходу передбачено 55 мільйонів гривень із державного бюджету. Роботи виконуватиме турецька компанія «Онур Конструкціон Інтернешнл».

Там заплановано провести демонтаж і розбирання конструкцій існуючого мосту та частини існуючих підходів до нього, перевлаштування інженерних мереж, влаштування буронабивних паль під конструкції опор, влаштування монолітних конструкцій опор мосту, нових балок прогонових будов, залізобетонної плити, мостового полотна на мосту та підходах, гідроізоляції та шарів асфальтобетонного покриття. Відкриття моста заплановано орієнтовно на 15 листопада.

З 15 серпня у Малехові на три місяці закриють на ремонт міст — схема об'їзду.З 15 серпня у Малехові на три місяці закриють на ремонт міст — схема об'їзду. Фото: facebook.com/Юрій Бучко

Додамо, що міст довжиною 18,5 метра побудований у 1961 році та перебудовувався декілька разів. Складається з п’яти частин, деякі з яких не об’єднані між собою. Це не дає можливості виконувати капітальний ремонт частинами, не закриваючи рух.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах