У Львівській області планують реконструювати парк курорту «Немирів»

У Львівській області планують реконструювати парк курорту «Немирів»

У Львівській області планують реконструювати парк курорту «Немирів» Фото: Вікіпедія

Транспорт та інфраструктура
18 грудня 2023 18:01
Автор: Юрій Богун

У Львівській області планують реконструювати парк курорту «Немирів». Про це повідомили у Львівській обласні військовій адміністрації.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Парк курорту «Немирів» – парк-пам'ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення, розташований у Яворівському районі.

Відбулась нарада щодо перспективи розвитку та сталого використання об’єктів природно-заповідного фонду Немирівського старостинського округу Яворівської територіальної громади.

Учасниками стали представники Яворівської міської ради, Яворівської РВА, Державної екологічної інспекції у Львівській області, філії «Рава-Руське лісове господарство» ДП «Ліси України» та Санаторій «Прикордонник - Немирів».

Т.в.о. директора департаменту екології та природних ресурсів Оксана Війтик запропонувала підготувати необхідний пакет документів для впорядкування парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення Парк курорту «Немирів» для наступного винесення його меж в натуру та розробити проєкт ревіталізації та реконструкції парку для ефективного його використання для оздоровчо-рекреаційних потреб. Наступна зустріч має відбутися у січні.

У 2018 році для впорядкування об’єктів природно-заповідного фонду з фонду охорони навколишнього природного середовища виділили кошти для розробки землевпорядної документації з винесення меж в натуру.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах