Чому у деяких автобусах і трамваях Львова водії не друкують квитки

Чому у деяких автобусах і трамваях Львова водії не друкують квитки.

Чому у деяких автобусах і трамваях Львова водії не друкують квитки. Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук

Транспорт та інфраструктура
19 грудня 2023 13:02

У ЛКП «Львівавтодор» розповіли, чому ось уже кілька днів у деяких автобусах і трамваях Львова водії не друкують квитки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Безготівкова оплата у Львові відновлюється, але ще кілька днів працюватиме з перебоями. Для забезпечення системи якісним інтернет-зв’язком працівники ЛКП «Львівавтодор» заміняють SIM-картки оператора «Київстар» на картки іншого оператора. Оскільки наявної зараз потужності зв’язку оператора «Київстар» не достатньо для нормальної роботи системи. 

«Через проведення оновлення бортових систем та вивантаження даних з них, у водіїв деяких транспортних засобів можуть виникати труднощі із видруком квитків у разі оплати готівкою. Тож задля здійснення обліку таких поїздок водії можуть видавати квитки старого зразка – тобто не ті, що з QR-кодами, номером маршруту та часом проїзду, які друкують відразу під час оплати пасажиром проїзду, а звичайні квитки, на яких обов’язково має бути реальна вартість, яку оплачує пасажир, – 20 гривень. Такі ситуації можуть виникати лише до моменту повного відновлення нормальної роботи системи безготівкової оплати», - розповіли у ЛКП «Львівавтодор».

Як пояснили у ЛКП «Львівавтодор», це не означає, що у всіх автобусах і трамваях усі водії не матимуть змоги видрукувати квитки, однак попереджають, що таке може виникати на деяких транспортних засобах до моменту відновлення роботи системи.

«Важливо наголосити, що у період відновлення та налагодження нормальної роботи системи безготівкової оплати проїзду контролери не виписують штрафів пасажирам, а проводять роз’яснювальну роботу та допомагатимуть здійснити оплату за проїзд», - додали у ЛКП «Львівавтодор».

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах