Коли повернуться за парти учні львівського ліцею, який постраждав від ракетного удару

Коли повернуться за парти учні львівського ліцею, який постраждав від ракетного удару.

Коли повернуться за парти учні львівського ліцею, який постраждав від ракетного удару. Фото: city-adm.lviv.ua/Роман Балук.

Транспорт та інфраструктура
04 сiчня 09:44

Ліцей «Оріяна», який минулого тижня найбільше постраждав від ракетного обстрілу Львова, продовжить зимові канікули на тиждень, щоб завершити найнеобхідніші ремонтні роботи. Тобто учні цієї школи повернуться за парти вже 15 січня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з графіком, учні львівського ліцею «Оріяна» мали повернутися із зимових канікул за шкільні парти 7 січня. Однак через ракетний обстріл цей навчальний заклад суттєво постраждав. Зараз тут оперативно проводять першочергові ремонтні роботи і планується, що діти повернуться до школи за 2 тижні – тобто з 15 січня.

«Ми переконані, що навчання онлайн не є настільки результативним, як живе спілкування учнів і вчителів, тому робимо все можливе, щоб діти якомога скоріше повернулися за парти. Ця школа сильно постраждала від ворожого обстрілу 29 грудня: вибиті вікна, зруйновані двері та стіни. Частину приміщень ліцею ми відновимо до середини січня і діти будуть тут навчатися. Оскільки інша половина навчального закладу є більш пошкодженою, і тут неможливо оперативно все полагодити, якийсь час діти ліцею «Оріяна» будуть навчатися в дві зміни у відремонтованих приміщеннях», – пояснив керівник управління освіти Львівської міської ради Андрій Закалюк.

Нагадаємо, що у п'ятницю, 29 грудня, Росія завдала чергового ракетного удару по Львову. 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах