Біля "Арени Львів" зведуть житлово-громадський комплекс із кортами на даху

Біля "Арени Львів" зведуть житлово-громадський комплекс із кортами на даху.

Біля "Арени Львів" зведуть житлово-громадський комплекс із кортами на даху. Візуалізація: city-adm.lviv.ua.

Транспорт та інфраструктура
28 лютого 09:28

Навпроти стадіону «Арена Львів» побудують багатофункціональний громадсько-житловий комплекс із спортивними функціями та тенісними кортами. Відповідні містобудівні умови та обмеження представили на засіданні виконавчого комітету Львівської міськради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Йдеться про забудову комунальної ділянки площею 1,3 гектара, яку з 2017 року орендує ТзОВ «Простір Плюс». Ділянка розташована на вул. Стрийській, 121б-г, навпроти «Арени Львів», та призначена для будівництва багатоквартирного житлового будинку з торгово-розважальною та ринковою інфраструктурою.

Біля "Арени Львів" зведуть житлово-громадський комплекс із кортами на даху.Біля "Арени Львів" зведуть житлово-громадський комплекс із кортами на даху. Візуалізація: city-adm.lviv.ua.

Ділянки поруч активно забудовуються житлом, зокрема, на сусідній землі вже збудували ЖК «Парк Арена». Поблизу ж побудують багатофункціональний громадсько-житловий комплекс у складі житлового будинку з вбудованими громадськими приміщеннями, підземним паркінгом, спорткомплексом та тенісними кортами на даху.

«Будівля повинна мати активну спортивну функцію відкритого і зактиного типу. Кількість паркомісць у підземному паркінгу значно перевищує кількість квартир – 120 квартир і 199 загальних паркомісць, із них 170 – в підземному паркінгу», – повідомили під час засідання виконавчого комітету 20 лютого. 

Забудовники надали міськраді гарантійний лист, за яким вони зобов’язались взяти участь у покращенні інфраструктури вул. Стрийської та профінансувати будівництво перехоплювального паркінгу.



Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах