У Львові на ремонт закрили одну з вулиць у центрі міста

У Львові на ремонт закрили одну з вулиць у центрі міста

У Львові на ремонт закрили одну з вулиць у центрі міста Фото: city-adm.lviv.ua

Транспорт та інфраструктура
02 квiтня 13:49
Автор: Юрій Богун

З 1 і до 22 квітня буде тривати ремонт вулиця Шота Руставелі, на ділянці від вулиці Волоська до вулиці Архипенка – верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт. Про це повідомили  у Львівській міській раді.

Відтак рух приватного транспорту в напрямку до центру буде організовано нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради.

За інформацією Галицької районної адміністрації, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, у незадовільному стані. Дорожнє покриття на вулиці має значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни. Відтак підрядна організація ШРП «Галицького району» відремонтує цю частину вулиці – перестелить існуючу бруківку, вирівнявши всі нерівності. Площа робіт - орієнтовно 400 кв. м. Враховуючи значний обсяг ремонту, він триватиме протягом до 3-х тижнів.

На вказаній ділянці дороги громадський транспорт не курсує, лише приватний, в напрямку до центру. На час ремонту приватний транспорт курсуватиме нижньою частиною вулиці Шота Руставелі, як це зараз робить громадський транспорт.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах