5 ПЕРЕВАГ ОРЕНДИ ВАНТАЖНОГО АВТО

5 ПЕРЕВАГ ОРЕНДИ ВАНТАЖНОГО АВТО

5 ПЕРЕВАГ ОРЕНДИ ВАНТАЖНОГО АВТО

Транспорт та інфраструктура
02 вересня 16:45

Придбати чи орендувати авто – питання, яке постає перед власником бізнесу, пов'язаного з доставкою товарів вантажним транспортом. Можна купити, але є нюанси, про які на момент придбання мало хто згадує, і які потім можуть зіпсувати настрій: технічне обслуговування, ремонти тощо. На додачу зупинка бізнесу через вихід транспорту з ладу може нанести фінансові та репутаційні збитки, а ваші клієнти швидко знайдуть собі іншого постачальника.

Альтернативою придбанню автомобіля є його оренда (прокат). Чим більше послуг надає прокатна компанія, тим менше проблем буде мати користувач. Вартість залежить від багатьох факторів і сервісу, який надає прокатна компанія. І кожен вирішує для себе – зекономити та ризикнути, або сплачувати економічно обґрунтовану вартість і забути про всі проблеми, переклавши їх на плечі прокатної компанії.

Компанії, які цінують своїх клієнтів та репутацію, намагаються надавати максимальну кількість послуг в тарифі на оренду, що робить користування орендованим транспортом безпечним та комфортним.

·       Підмінний автомобіль

Оперативне надання аналогічного автомобіля на заміну відрізняє спеціалізовані компанії від приватних осіб, які пропонують послуги через «оголошення», маючи при цьому єдиний автомобіль.

·       Страхування

«Автоцивілка» (ОСЦПВ) – обов’язкове страхування, без якого вкрай небажано виїжджати на дороги загального користування. Страхування КАСКО – додаткова опція, завдяки якій можна убезпечити себе від значних витрат на ремонт пошкодженого власного (орендованого) автомобіля.

·       Регулярне технічне обслуговування

Прокатні компанії, окрім планових ТО, перевіряють стан автомобіля перед кожною передачею в оренду. Якщо є критичні зауваження, таке авто відправляється на СТО, а клієнту видається інший автомобіль такого ж класу без втрати часу на пошук альтернатив.

·       Цілодобова підтримка

Позаштатна ситуація в дорозі – спустило колесо, закінчилось пальне, зачинилось авто тощо – річ  неприємна. З цим допоможе сервіс «Assistance».

·       Офіційні взаємовідносини

В договорах оренди детально зафіксовані як права, так і обов’язки обох сторін, що робить взаємовідносини прозорими, зрозумілими та чіткими.

Придбане авто, звісно, можна потім продати на вторинному ринку за ціною, яка може бути досить низькою через велику кількість аналогічних пропозицій. Додайте до цього проблеми утримання власного парку техніки і вирішуйте, чи хочете ви самостійно розбиратись з усім, чи довірите цю справу спеціалізованим компаніям, таким як «Райдер Україна», а самі будете розвивати свій бізнес.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах