Басейн СКА

Рейтинг закладу

5.0
#1
із 3 підприємств у рейтингу категорії Басейни

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
1
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Басейн знаходиться на території та відноситься до Навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України м. Львів. Внесений до переліку баз олімпійської підготовки національних збірних команд України.

Комплекс плавальних басейнів збудовано в 1964 році. Включає в себе відкритий 50-ти метровий басейн (реконструйований у 2011 році), стрибковий басейн (водне поло) 25х22 м, допоміжний басейн 4х8 м (реконструйовані у 2013 році), 25-ти метровий закритий басейн.

Реконструйований у 2011 році відкритий басейн СКА є на сьогоднішній день одним з кращих відкритих 50-ти метрових басейнів в Україні. Сучасне обладнання дозволяє підтримувати температуру води 28-30 градусів навіть у 25 градусний мороз, завдяки чому басейн працює цілий рік. Зручне планування дає можливість заходити у басейн через запливи безпосередньо з теплих душових. Сучасна система фільтрації води забезпечує чистоту воду за всіма санітарно-епідеміологічними нормами. Свіже повітря і сонце створюють надзвичайно сприятливу атмосферу для активного відпочинку і спорту.

Ціни:

Одноразовий дорослий — 40 грн.

Абонемент місячний 10 занять (07:00-22:00) - 360 грн.

Ціни 2015 року.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...