КЗ ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня"

Рейтинг закладу

3.0
#13
із 14 підприємств у рейтингу категорії Лікарні

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
1
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
1

Про компанію

29 грудня 2012 року Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня відзначила своє 100-річчя. Ухвала про будівництво інфекційної лікарні на 120 ліжок була прийнята на засіданні Галицького Сейму 16 жовтня 1910 року. Будівництво комплексу лікарні 12 липня 1911 року санкціонував імператор австрійський Франц-Йосиф. Лікарня збудована за індивідуальним проектом з врахуванням всіх протиепідемічних та санітарно-гіггієнічних вимог, що існували на той час і знаходиться на озелененій території, загальною площею 5,3 га.

Із перших днів існування лікарні, пацієнтами опікувалися крім медиків, монахині з католицького згромадження Пресвятішого серця Ісусового.

На території лікарні знаходиться унікальний дендропарк, який названий в честь А.Гураєвського і налічує понад 150 таксонів аборигенних та іноземних деревних рослин. Насадження створюють не лише певний санітарний пояс між лікарнею і містом, а й милують око і радують кожного, хто завітає сюди.

З жовтня 2008 року лікарня отримала статус обласної інфекційної клінічної лікарні. На сьогодні лікарня розрахована на 410 ліжок, з яких 140 дитячих. Вона є центром з надання спеціалізованої медичної допомоги інфекційним хворим міста Львова та області.

У своєму складі лікарня має три територіально-розділені стаціонари:

  • базовий стаціонар по вул. Пекарській, 54,
  • 3-тє відділення по вул. Кирила і Мефодія, 22
  • 7-ме відділення по вул. Лисенка, 45.

Невід'ємною структурною частиною 7 відділення лікарні є греко-католицький храм на вулиці Лисенка, 45 у Львові. Колишній костел Матері Божої Неустанної Помочі при монастирі кармеліток босих, а пізніше францисканок.

В лікарні лікуються як дорослі, так і діти з інфекційними захворюваннями. Лікарня є клінічною базою для навчання студентів Львівського національного медичного університету імені Д.Галицького та медичних училищ міста Львова.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...