Готель "Львів"

08.00 - 00.00
Номера: одно-, двомісні: покращений, комфорт, суперіор; напівлюкс, люкс
Wi-fi: в номері

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Готель "Львів" розташований в самому центрі Львова в 150 м від Оперного театру. Восьмиповерховий корпус 1965 року, обладнаний ліфтами, з просторим холом. В 2013 - 2015 році проведено реконструкцію готелю.

Сьогодні готель "Львів" пропонує своїм гостям одно-, дво-, три-, чотири- та п’ятимісні номери з ванною кімнатою або душовою кабіною, оснащені кондиціонером, телевізором і телефоном. В інтер’єрі номерів поєднано класичні лінії та модерні текстури, в оформлені використані світлі пастельні кольори, сучасні меблі, м’яке освітлення.

До послуг гостей безкоштовний Wi-Fi, цілодобова стійка реєстрації та салон краси. У конференц-залі можна провести ділові зустрічі з партнерами, презентації, семінари, тренінги. У внутрішньому подвір’ї готелю "Львів" розташована автостоянка, яка охороняється.

Ресторан готелю "Львів" може обслужити до 200 осіб. У меню - страви української, європейської та італійської кухонь із використанням риби (форель, осетрина, сібас, лосось, судак, короп), м’яса (свинина, яловичина, ягнятина, курятина), овочів та фруктів (наприклад, свіжих лісових ягід та справжніх білих грибів із Карпат влітку), а також соусів та приправ. Пропонують десертне меню, винну карту, чаї, каву, коктейлі та фреші. Великий зал ресторану оформлений в класичному стилі, а великі панорамні вікна ще додають світла та простору.

Час заїзду після 14.00, час виїзду до 12.00. У вартість номера включено сніданок.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...