Супутник

Номера: стандарт, комфорт, бізнес, напівлюкс, люкс, апартаменти
Wi-fi: є

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Готель "Супутник" - семиповерховий готельний комплекс у віддаленому від центру районі Львова (5 км від просп. Свободи). Тут зручна транспортна розв'язка та розвинена інфраструктура.

Готель має значний досвід у проведенні міжнародних конференцій, бізнес-семінарів, світових конгресів. Тут пропонують 5 обладнаних конференц-залів, включаючи актовий зал на 250 чоловік.

Усі номери в готелі "Супутник" оформлені в теплих тонах і мають килимове покриття підлоги. Кожне помешкання оснащено телевізором із плоским екраном і кабельними каналами, кондиціонером і міні-баром, а також ванною кімнатою з феном. Всього в готелі 198 номерів різних категорій, з яких: 11 одномісних, 125 двомісних, 44 номери "бізнес-класу", 4 номери категорії "напівлюкс", 13 номерів категорії "люкс" і 1 апартамент.

Ресторан готелю має з чотири зали в різних стилях: "Центральний" на 250 місць, "Галичина" на 150 місць, "Банкетний" на 60 місць, "VIP" на 30 місць. Готують страви національної та європейської кухонь. Щоденно в залі для "шведського столу" сервірують сніданок. Напої можна замовити в барах "Супутник" та "Сатурн".

До послуг гостей готелю сауна й салон краси.

Приватна автостоянка на території готелю платна. Попереднє резервування місця не потрібне.

Час заїзду після 14.00, час виїзду до 12.00. У вартість включено: сніданок за типом "шведський стіл", бездротовий доступ до Інтернету. 

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...