Готель "Джем"

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Готель "Джем" розташований в історичній частині міста, недалеко від Палацу Потоцьких. Для комфортабельного відпочинку в готелі передбачено 14 номерів різних категорій. Номерний фонд міні-готелю складається з кімнат економ і стандарт класу, а також напівлюксів.

 

 

 

 

Готель Готель

Номери забезпечені міні-баром й телевізором з плоским екраном. У ванних кімнатах надається фен. Деякі номери обладнані кондиціонером.

Готель Готель

Безкоштовний Wi-Fi передбачений у всіх приміщеннях готелю "Джем", ціни на проживання досить лояльні. У фойє готелю є стійка реєстрації, яка працює цілодобово, і екскурсійне бюро, де можна замовити квитки в театр, на концерт або інші заходи. При бажанні гості готелю можуть залишити багаж у камері схову, або скористатися послугами хімчистки. Персонал вільно розмовляє на 5 мовах: російській, українській, польській, англійській та німецькій.

Готель Готель

У готелі працює ресторан, де подають страви міжнародної і української кухні. Сніданок, обід або вечерю можна замовити в номер. У готелі передбачено банкетний зал для проведення різних урочистих заходів; весілля, ювілею чи дня народження.

Бізнесмени і підприємці можуть скористатися конференц-залом для проведення зустрічей або організації семінарів та інших ділових заходів. Приміщення обладнані необхідною технікою для переговорів, є великі плазмові екрани для демонстрації роликів і відео.

Для сімейних пар з дітьми передбачені спеціальні номери, де є додаткове ліжко для малюка. У готелі "Джем" солодкий відпочинок чекає не тільки туристів або мандрівників, але й домашніх вихованців. За попереднім запитом у нашому готелі у Львові можна забронювати номер для проживання разом з тваринками: невеликими собачками, котами або іншими улюбленцями.

Готель

У декількох хвилинах ходьби розташована головна вулиця – проспект Свободи. Поруч з готелем "Джем" знаходяться кафе, магазини і різні розважальні заклади. До Оперного театру, історичних музеїв та площі Ринок можна дійти пішки за 5 хвилин. Залізничний вокзал розташований в 20 хвилинах їзди від готелю. До міжнародного аеропорту можна доїхати за півгодини. При необхідності в готелі надають трансфер, автомобілі та велосипеди напрокат.

 

 

 

 

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...