Нота Бене Лофт

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Нота Бене Лофт фото
Нота Бене Лофт фото

Нота Бене Лофт фото

Нота Бене Лофт фото

Нота Бене Лофт фото

Nota Bene Loft – новий заклад розміщення від засновників вже відомого у Львові готелю Nota Bene, який встиг завоювати прихильність мандрівників майже з усіх куточків світу.

Готель розташований в самому серці ділового та суспільного життя міста. Завдяки зручному транспортному сполученню можна з легкістю добратися до будь-якої точки міста, відстань до центру Львова –  3 км, до залізничного вокзалу – 1 км.

До послуг гостей 22 затишних номерирізного рівня комфорту: "стандарт", "покращенний" та "напівлюкс". Інтер`єр готелю виконаний в сірих тонах та стилізований під легкий лофт.

Стильні елементи декору та композиції з картин додають особливого настрою і затишку. Номери обладнані всім необхідним для комфортного відпочинку: зручне ліжко, телевізор, супутникове ТБ, кондиціонер, телефон та простора ванна кімната з феном і засобами гігієни.

Nota Bene Loft – ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт та високоякісний сервіс за розумною ціною. Професійний персонал та відмінне обслуговування зроблять ваш відпочинок максимально комфортним та безтурботним. До послуг гостей: цілодобова рецепція, парковка, камера зберігання багажу, трансфер з аеропорту/вокзалу та швидкісний Wi-Fi.

Готель "Nota Bene" пропонує якісні послуги проживання, харчування та конференц-сервісу.

 

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...