Хостел "Drive Hostel"

Рейтинг закладу

1.0
#5
із 5 підприємств у рейтингу категорії Хостели

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
1

Про компанію

Hostel Drive пропонує комфортне і затишне житло, розташоване в самому серці міста Львова. Хостел має чудовий вид з вікна, тому що розташований поруч з Храмом святих Ольги та Єлизавети. Хостел знаходиться в десяти хвилинах пішки від залізничного вокзалу міста Львова. У центр міста Ви потрапите за 30 хвилин пішої прогулянки чудовими львівськими вуличками. Якщо захочете, можна доїхати в центр і на громадському транспорті (3 зупинки).

Hostel Drive пропонує розміщення в загальних номерах на 8 осіб і надає можливість відпочинку гостям в двох затишних кімнатах з чудовим краєвидом. Зручні ліжка та ортопедичні матраси, індивідуальне освітлення та шторки на спальних місцях, щоденне прибирання, чиста постільна білизна та рушники, індивідуальні капці, послуги сейфу, прання білизни, фен, праска, цілодобова гаряча вода.

До послуг гостей цілодобова стійка реєстрації, безкоштовний Wi-Fi на всій території, безкоштовні цукор, кава та чай, загальна кухня, туалет і ванна. Кухня обладнана мікрохвильовкою, холодильником і всім необхідним посудом.

Поруч можна пообідати в "Смачних сезонах", "Челентано" та "Картопляній хаті" або домовитись про смачне домашнє харчування безпосередньо в хостелі.

Поблизу знаходяться багато продуктових магазинів і невеликий парк.

Фейсбук

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...