Львівська копальня кави

пн. – чт. 08:00 – 00:00 пт. - нд. 08:00 - 02:00
Кухня: українська, італійська

Рейтинг закладу

1.0
#3
із 3 підприємств у рейтингу категорії Кав'ярні, кондитерські

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
2

Про компанію

Заклад мережі креативних ресторанів "!FEST" ("Криївка", "Мазох", "Дім Легенд", "Гасова лямпа", "Жидівська кнайпа "Під Золотою Розою", "Найдорожча ресторація Галичини" та ін.).

Послуги: 

Підходить для груп
Зручно для дітей
Резервування столика
Страви "з собою"
Послуги офіціанта

В підвалах книжкового магазину на пл. Ринок, в палаці Любомирських, створена унікальна атракція – єдина в Україні кавова шахта. На відміну від Бразилії, де кавові зерна ростуть на деревах, кава у Львові видобувається з-під землі. Для цього в підземеллі сконструйовано шахтарські елеватори, прокладено транспортери, по яких спеціальні вагонетки піднімають каву нагору. Спускаючись в ці приміщення, потрібно обов’язково одягнути спеціальне спорядження: шахтарську каску з ліхтарем. Зерна з копальні транспортують в кафе, смажать і подають відвідувачам. Під час екскурсії підземеллям можна почути про вплив львівської кави на державотворення України та інші цікаві оповідки.

У кав'ярні - 200 посадочних місць, великий сувенірний магазин, можливість купити свіжовисмажену львівську каву, тераса в дворі будинку.

В меню "Копальні" присутні салати, сніданки, пивні закуски, багато видів пасти та звісно безліч кави. Це кава для закоханих, кава "коли паде дощ", кава "вечірня", кава "надобраніч", кава Франца-Йосифа, кава запаяна, кава палаюча, еспресо, капучино, гляссе та мокко.

Щоп'ятниці, щосуботи та щонеділі тут звучить жива музика.

Бар та кухня працюють у будні з 10.00 до 24.00, на вихідних з 10.00 до 02.00.

Фейсбук

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...