Перша міська пекарня сирників та штруделів "Львівські пляцки"

08:00 - 23:00
Кухня: українська (галицька), європейська

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Кафе-пекарня "Львівські пляцки" розташована на площі Ринок, навпроти Ратуші. Заклад мережі концептуальних ресторанів "!FEST".

Пляцками на Західній Україні назвают різноманітну випічку, в тому числі штруделі і сирники. Саме на такій випічці і спеціалізується пекарня. Весь процес - від замішування тіста до діставання готової страви з печі - відвідувачі можуть спостерігати безпосередньо в кафе. У меню постійно не менше 4 видів штруделів і сирники (мокрі і сухі). До штруделів є різні поливки.

Інтер'єр закладу нагадує стару пекарню. Склепінчата стеля та збиті з грубих дошок кухонні тумби виглядають, як зроблені кілька століть тому. Оформлення стін витримано в теплих теракотових тонах. На полицях розставлені банки з консервованими вишнями, якими начиняють штруделі. Лампи під стелею декоровані дерев'яними качалками, а абажурами для пристінних світильників служать металеві терки. Столики невеликі, стільці зручні, кава і випічка - смачні. Єдиний недолік - обидва зали маленькі, тому часто немає вільних місць.

Можна купити випічку з собою.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...