Шампанерія "Хачапурі & Хот дог"

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Заклад належить до групи авторських гастрономічних ресторанів "Рестарон", розташований на вул. Лесі Українки. Тут подають тільки хот-доги та хачапурі (саме тому назва містить дві букви "Х") та великий асортимент шампанського та ігристих вин. Таке поєднання – новинка для українців, проте у світі такі шампанерії доволі популярні.

У львівській "Шампанерії Х&Х" є вина і шампанське з України, Грузії, Франції, Іспанії, Італії. У закладі немає бару і бармена, їхні функції виконують офіціанти. Вони ж готують коктейлі з шампанського. Горілкою у закладі не торгують принципово. Шампанське обов’язково подають з полуницею.

Для любителів фаст-фуда тут є великий вибір хот-догів: трюфельний, "Цезар", Нью-Йоркер, смокі, чіз-дог, корн-дог і це ще не всі варіанти. Різновидів хачапурі в “Шампанерії Х&Х” теж багато. Є серед них і такі, які рекомендують брати на двох – не завжди одному гостю під силу подужати ситну та велику страву. А ще тут обов’язково навчать, як правильно їсти хачапурі.

Тут демократична атмосфера, столики, розставлені прямісінько на бруківці, без пафосних помостів, добра кухня без претензій, і можливість купувати шампанське на розлив.

Графік роботи: 11:00 - 024:00

Кухня та бар працюють з 11:00 до 24:00 в вихідні та будні.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...