Девіз закладу - "Все буде bigos, scotch & rock'n'roll..."
Бігос - традиційна страва польської кухні - тушкована свіжа та квашена капуста з великою кількістю м'яса (свинячі ребра, підчеревина, шпондер, копчена ковбаса, тощо) та різними додатками: грибами, яблуками, чорносливом, томатами та ін. Оскільки приготування страви займає досить часу, то готують його відразу багато. Кажуть, що чим частіше бігос розігрівати, тим смачніше він стає, а найсмачнішим робиться лише на третю добу. Бігос - дуже демократична страва, його їли всюди: і в бідному селянському будинку, і в багатому шляхетському палаці, їли на полюванні, їли в далекому поході.
Паб "Бігос" також дуже демократичний - сюди приходять не за вишуканою кухнею та дорогими напоями, а за приємними емоцієми і гарним настроєм. Фірмова страва, звичайно ж, бігос. Є пиво власного виробництва, багато закусок до пива. Великий вибір віскі, власні наливки та настоянки, коктейлі. В меню також є різні салати, супи, мясо та овочі-гриль, десерти. Пропонують бізнес-ланчі з 11.00 до 16.00.
Заклад двоповерховий, два зали внизу, зверху - один. Внизу довга барна стійка, біля якої є табурети. В пабі можна переглянути трансляції спортивних подій або зіграти в настільний футбол.
Графік роботи: 12.00-24.00
Кухня та бар працюють з 12:00 до 24:00 в вихідні та будні.