Пивна ресторація "Кумпель" на Чорновола

Кухня: галицька, австрійська, польська, європейська
Парковка: безкоштовна

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

"Кумпель" —  ресторани регіональної кухні у центрі Львова. 

Ресторани належіть до спільноти ресторанів "Kumpel' Group".

Інтер'єр розроблений у класичних традиціях пабу кінця 19 — початку 20 століття. На стінах можна побачити пивні постери відповідного періоду та пивні костери з різних країн. Родзинкою інтер'єру є мідні чани пивоварні, яка розташована у закладі.

Кухня Кумпель — виключно регіональна, тобто традиційна галицька кухня. Тут можна скуштувати страви, виготовлені за старовинними галицькими рецептами та переписами галицьких господинь. У меню, окрім різноманітних закусок до пива, зуп, риби та гарнірів — великий вибір ковбасок з власної масарні. Окрім того, усі страви виготовляються з натуральних екологічно чистих продуктів.

Пиво, що подається у ресторані — пивоварні "Кумпель", вариться у пивоварні, що знаходиться у самому закладі. Мідні пивоварні чани стоять просто посеред залу.

У ресторані проводяться екскурсії до пивоварні, тому кожен може побачити, як вариться пиво. Усього "Кумпель" робить п'ять сортів. Усі ці сорти варяться за рецептами, що за ними здавна варили пиво у Галичині.

Одною з основних атракцій закладу (що на Винниченка) є так звана "Пивна циця". Це бронзова скульптура, копія Венери Мілоської, яка при певних маніпуляціях з її грудьми видає скляночку пива.

У грудях скульптури є спеціальні сенсори, що дозволяють (якщо правильно торкатися) пиву набиратися у гальбу. "Пивна циця" користується популярністю у львів'ян та туристів.

Графік роботи: з 11.00 до 24.00

Бар та кухня працюють з 11.00 до 23.30

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...