Старий рояль

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Заклад з 25-річним досвідом роботи, розташований у двох кроках від Ратуші, був повністю оновлений наприкінці 2014 року. Ресторан збільшився, над одним з залів з’явився великий скляний купол, крізь який видно небо. Тепер два основних зали можуть прийняти до 100 осіб.

Інтер’єр можна охарактеризувати, як стримана класика з легким середземноморським натяком: світлі стіни, оздоблені колонами, натуральний камінь, темні деревяні меблі, ковані світильники. Арки в стінах, які відділяють зали, заповнені кованими ажурними воротами або пастельними шторами, що додає інтер'єру легкості та "повітря". 

У VIP-залі на 16 осіб є камін. В інтер’єрі поєднане темне дерево та м’яке тепле світло, а також класичні атрибути - свічники, гобелен, вишуканий посуд, багаті квіткові композиції, - все це створює стиль історичного минулого.

В теплу пору року працює літній майданчик.

Меню ресторану пропонує мясо, рибу та овочі, приготовані на мангалі, а також різноманітні авторські страви європейської та української кухні від шефа.

Фонова музика - легка класика та джаз. Фішка - рояль, звуки якого чути по всьому закладі. Співачка виконує різноманітні кавери під звуки гітари.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...