Голодний Микола

Кухня: галицька
Парковка: безкоштовна, охороняється

Рейтинг закладу

2.0
#30
із 37 підприємств у рейтингу категорії Ресторани

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
1
Жахливо
0

Про компанію

"Голодний Микола" – ресторан галицької кухні, знаходиться майже на виїзді з міста в кінці вулиці Стрийської. У меню - традиційні галицькі зупки, м’ясні, рибні страви, ковбаси власного виробництва, холодні та гарячі закуски, пироги, макітри з варениками, пательні з баношами, бігусами, великий вибір страв на компанії.

Алкогольна карта "Голодного Миколи" починається з пива "Кумпель", адже поруч з рестораном знаходиться Кумпельова пивоварня. Окрім того, у ній великий вибір вин, зокрема українських від марки "Колоніст", горілка "Бачевські" тощо.

Одна з фішок ресторану - ставок, одна частина якого знаходиться надворі, а інша - просто в приміщенні. В ставку плаває жива форель, яку кожен гість про бажанні може сам зловити за допомогою вудочки, і її відразу ж йому приготують.

Для людей з іменем Микола тут пропонують цілу низку атракцій: окремі стільці, компліменти від кухаря, а також акції з призами. Портрет кожного Миколи, який відвідав ресторан, за його бажанням, може стати експонатом діючого в ресторані Музею Микол.

У подвір’ї ресторану розташований великий дитячий майданчик з пісочницею, гіркою, лазанками, міні-зоопарк. В залі ресторану – велика окрема дитяча зона зі зручними меблями, великим килимом, іграшками, розмальовками та спеціальним дитячим меню.

На другому поверсі ресторану є бенкетні зали: на 250 людей - велика, та на 50 - мала.

Ресторан входить до мережі "Kumpel' Group", автор концепції Марк Зархін та партнери.

фейсбук

Графік роботи: 12:00 - 24:00

Кухня та бар працюють з 12:00 до 23:45 у вихідні та будні.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...