Red Pepper

10.00 - 23.00
Кухня: італійська, японська
Парковка: не охороняється

Рейтинг закладу

5.0
#4
із 37 підприємств у рейтингу категорії Ресторани

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
1
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Ідеєю для назви та сворення ресторану послугував гострий перець, який додає пікантності майже кожній страві. В Red Pepper поєднано кухню різних народів та регіонів світу. Це, зокрема, італійська, пан-азіатська (тайська, індійська, китайська, японська) та американська кухня. 

Кожну страву тут готують різного ступеня гостроти на бажання відвідувачів, крім цього, на кожному столику є набір різноманітних прянощів - оливкова олія з розмарином, виноградний оцет, червоний мелений перець, соєвий соус та гострий соус "табаско". Слід додати, що для приготуванні азіатських страв використовують спеціальні тайські пательні.

Сам заклад доволі просторий - тут два поверхи та кілька залів, велика барна стійка. В інтер’єрі поєднується дерево, плетені кошики та консерви з логотипом закладу, які розміщено на високих дерев’яних стелажах.

Доставка працює з 10.00 до 20.00. Доставка безкоштовна, при умові мінімального замовлення на 200 грн в межах центру міста, якщо сума замовлення менше 200 грн або доставка відбувається на околиці міста та його межі, то вартість доставки потрібно уточнити у адміністратора. Час очікування, в межах центру  міста: 60-90 хв, за межами міста 90-120 хв;

Оплата здійснюється  готівкою (кур’єр решти не дає, підготуйте, будь ласка, суму без решти).

Ціни 2016 року.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...