Королівська Пивоварня

10.00 - 23.00
Кухня: європейська
Парковка: на вулиці, не охороняється

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Існує легенда, що в королівській пивоварні Лева, сина Данила Галицького, варили п'ять сортів пива, кожне з яких мало магічні властивості: пиво Правди, пиво Сили, пиво Мужності, пиво Достатку та пиво Влади. А на вході Королівської пивоварні був напис: "Або пий, або йди". Кожен гість Лева мав спробувати пиво, яке йому пропонував король. Якщо гість п'янів і лика не в'язав одразу ж після першого кухля - аудієнція закінчувалась! А якщо він з насолодою і легкістю випивав та просив ще, то кухлі змінювались на столі один за одним...

Сучасна "Королівська пивоварня" розташувалась в старому львівському дворику з входом із площі Ринок і други - з вул. Староєврейської. Заклад має терасу в дворику між будинками і кілька невеликих зал. Біля входів в ресторан стоїть по дві воскові скульптури галицьких панянок з пивними горнятами.

Інтер’єр швидше пабний, ніж ресторанний: деревяні панелі на стінах, довга барна стійка з кріслами, за якою розливають пиво, столи, які можна зсунути для великої компанії, зручні дивани вздовж стіни, але все з позолотою, з натуральним деревом, з вітражами та вишуканими світильниками. Є можливість переглядати на великому екрані спортивні трансляції.

Фішка ресторану – скляна підлога, через яку видно приміщення пивоварні.

В меню пропонують страви європейської кухні та пиво власного приготування. Багато страв готують на мангалі (м'ясні, овочеві та з морепродуктів). Звичайно ж, є великий вибір закусок до пива. Також в меню - десерти від шеф-кухаря ресторації.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...