"Чураско" - спосіб подачі різних видів м'яса, приготованого на відкритому вогні та на вугіллі, без обмежень, у супроводі гарнірів і соусів. Все це за фіксовану вартість з особи (врахуйте, що за правилами ресторану, якщо хтось один за столом замовив чураско-сет, автоматично рахується стільки сетів, скільки людей сидить за цим столом).
У "Чураско сет" входить мезе-сет з закусок (салати, сири, хліб тощо), після яких подають люля-кебаб, пряні курячі крильця, потім – свинину і гострі курячі гомілки. Наостанок приносять яловичину, а на закінчення – ананас чилі. "Чураско сет ХХL" - це звичайний сет, доповнений овочами-гриль і стейком з лосося. До кожного виду м’яса пропонують окремий соус, який доповнює смак страви.
Сам заклад невеликий, гриль знаходиться просто в залі, можна спостерігати за приготуванням замовлення. В теплу пору року працює літній майданчик.
Фішка - фірмове пиво подають у "закатаних" банках та з сушеною рибою. Відкривалка додається.