Скіф

Количество мест: 3 400
Парковка: на вулиці, не охороняється

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Комплексно-спортивна база Львівського державного університету фізичної культури. 

Спортивний комплекс споруджено під Личаківським парком 1897 року - футбольне поле стандартних розмірів із біговими доріжками довкола та трибунами для глядачів, критий кінний манеж, зали для занять гімнастикою та фехтуванням. Трибуни були розраховані на 3 тисячі глядачів. 1898 року за проектом Левинського збудовано службове приміщення. На той час це був найкращий спортивний об'єкт Львова та один з найкращих в Австро-Угорщині. У 1910-1930-х роках на стадіоні проводили футбольні матчі, "гіпічні вправи", різноманітні спортивні змагання та з'їзди польського "Сокола". 

Після створення у Львові Інституту фізкультури (1946 р.) стадіон став легкоатлетичною базою для навчально-тренувального процесу його студентів.

Перед чемпіонатом Європи з футболу 2012 стадіон реконструювали, він мав бути однією з тренувальних баз турніру. Під час перебудови зведено чотириповерховий корпус загального призначення, у ньому розташовані приміщення для спортсменів, тренерів, суддів, медичні кабінети, конференц-зал на 100 осіб і навчальні класи ЛДУФК. Частина трибун розташована під накриттям, частина - просто неба. Усі 3400 місць обладнано індивідуальними пластиковими сидіннями.

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...