Метро, ТЦ №17

Рейтинг закладу

0.0
У підприємства ще немає оцінки, або вона ще не оновилася

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
0
Добре
0
Непогано
0
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

Компанія "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" була заснована у 2003 році. "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" є найбільшим німецьким інвестором в Україні. 

Наразі "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" управляє 23 торговельними центрами

У найбільших містах України – Києві, Вінниці, Житомирі, Полтаві, Львові, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях, Кривому Розі, Маріуполі, Запоріжжі, Дніпропетровську, Харкові, Одесі та Миколаєві, та трьома магазинами оптової торгівлі "Бери-Вези" у Кіровограді, Тернополі та Луцьку. На сьогоднішній день компанія об’єднує більше ніж 3500 співробітників.

    Класичний торговий центр METRO пропонує асортимент із 30 000 найменувань товарів для професійних покупців.

    Торговельна площа класичних магазинів складає – 8 000-10 000 кв. м., а загальна площа будівлі – до 16 000 кв. м. Кожний торговельний центр пропонує безкоштовну парковку до 900 місць.

    ?

     

     

     

     

    metro-international

     

    Кожна "METRO База" на площі до 2 000 кв. м. пропонує понад 3 000 найменувань товарів. Асортимент центру оптової торгівлі переважно складається з продовольчих товарів тривалого строку зберігання.

     

     

     

    metro-group-300_150 copy

     

     

    "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" входить до складу METRO GROUP, однієї з провідних міжнародних торговельних компаній. У фінансовому році 2014/15 обсяг продажів компанії становив 59 мільярдів євро. Компанія представлена у більш ніж 2 000 міст у 29 країнах світу, та об’єднує більш ніж 220 000 співробітників.

    Досягнення METRO GROUP базуються на незалежній діяльності сильних брендів: METRO/MAKRO Cash and Carry, міжнародного лідера у оптовій торгівлі у форматі самообслуговування; Media Markt та Saturn, лідерів ринку роздрібних продажів побутової електроніки у Європі; та гіпермаркетів Real.

     

    METRO GROUP

     

     

    Це чат - пиши та читай 👇
    Давайте покращим довідник 💪
    Виправляй застарілі дані
    Додавай нові компанії
    Просувай свою компанію
    (coming soon)
    Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

    Компанії поряд

    Завантаження...