ТРЦ Victoria Gardens

Рейтинг закладу

4.0
#10
із 16 підприємств у рейтингу категорії Торгово-розважальні центри

* рейтинг працює у тестовому режимі
Дуже добре
1
Добре
0
Непогано
1
Погано
0
Жахливо
0

Про компанію

У вересні відкрився найбільший у Західній Україні ТРЦ – Victoria Gardens: на загальній площі – 98 770 м квадратних розташується близько 160 магазинів, серед яких унікальні для Львова бренди і нові формати. 

На перших двох поверхах представлені торгівельні заклади. Серед магазинів українських виробників: студія одягу "Vovk", магазин чоловічого одягу "Відіван", магазин вишиванок "Колорит", "Natali Bolgar", магазин косметики "Solo", "GOLDI Льонокомбінат", Київський ювелірний завод та інші. На третьому поверсі навесні відкриють спорт-клуб "King" площею у 2400 кв м. На інших великих площах є супермаркет "Сільпо" – 7000 кв. м., супермаркет техніки "Фокстрот" – 1800 кв. м., також в торговому центрі для відвідувачів облаштована зона дитячих розваг – 1300 кв.м та боулінг з шістнадцятьма доріжками. Відкриття кінотеатру заплановане на грудень.

Трьохярусний паркінг облаштований перед будівлею торгової галереї.

"Victoria Gardens" позиціонує себе, як центр для сім’ї. Серед дитячих брендів будуть "Lego", "Міккі", "Будинок іграшок", "Аргоша" та інші.

Окремою частиною торгівельного центру є фуд-корт. Поїсти відвідувачі зможуть у "Blackwood Coffee & Burger", "Big Berry Coffee", "Express buffet", ресторані "Celentano", "Варениках тут", "Японі Хаті", "Хінкальні", "Львівській майстерні шоколаду", ресторані "Open".

 

Це чат - пиши та читай 👇
Давайте покращим довідник 💪
Виправляй застарілі дані
Додавай нові компанії
Просувай свою компанію
(coming soon)
Не виходить внести правки? Зв'яжіться з нашим редактором довідника в Telegram

Компанії поряд

Завантаження...