Міжнародний театральний фестиваль "Золотий лев - 2016"

Афіша - Фестивалі - Міжнародний театральний фестиваль "Золотий лев - 2016"

Афіша - Фестивалі - Міжнародний театральний фестиваль "Золотий лев - 2016"

Цього року Міжнародний театральний фестиваль "Золотий лев - 2016", на якому презентуватимуть свої вистави театри з різних країн світу, відбудеться з 17 вересня до 2 жовтня.

В програмі фестивалю львів’яни та гості міста зможуть побачити надзвичайні вистави дуже потужних театрів з Румунії, Польщі, Молдови, Литви, Грузії, Угорщини, України та інших країн, які показуватимуться на сценах Львівських театрів та на площах Львова.

Зокрема, на фестивалі  будуть представлені такі театри:

"Вільнюський міський театр з виставою "На дні" - режисер Оскарас Коршуновас. Його вистави були представлені на всіх континентах світу. Такі потужні фестивалі, як Авінйонський фестиваль (Франція),  Единбурзький фестиваль (Шотландія),  Віденський фестиваль (Австрія) та ін. Прихильники "Золотого лева" зможуть побачити виставу Оскараса Коршуноваса у Львові.

Вистави Автанділа Варсімашвілі львів’яни бачили не один раз. Цього року привозять його останні прем’єри "Ревізор" М.Гоголя та "Механічний апельсин" Е. Берджес.

Вперше в Україні буде показана вистава надзвичайно відомого румунського режисера Олександра Гоусфатера "Багато шуму з нічого" за твором В. Шекспіра. Емоційний матеріал Шекспіра злився із темпераментом акторів з Румунії, а візуалізація режисера Олександра Гоусфатера принесла багато нагород в різних країнах Європи та Америки.

Режисерські постановки Єжи Зоня глядачі Львова бачили не один раз на сцені і на вулиці.  Цього разу привозять виставу "Хор сиріт" за романом Гая Гросса. Цю виставу вже побачили глядачі країн Європи і Америки. Режисура Єжи Зоня завжди є незвично візуальна і емоційна.

Роман Світлани Алексієвич "Чорнобильська молитва" глядачі побачать у режисурі Лінаса Зайкаускаса, головного режисера драматичного театру ім. Юозаса Мільтініса (м. Паневежис, Литва).

Безперечно, вистави відомих українських режисерів, таких як С.Мойсеєв, Я.Федоришин, А.Бакіров, Р.Держапільський, С.Павлюк та ін. також будуть представлені на фестивалі "Золотий лев - 2016", - зазначають організатори.

Програма фестивалю:

17 вересня  (субота)

17.00 "Ревізор" М.Гоголь, театр ім. Грібоєдова (Тбілісі, Грузія). Вистава відбудеться в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300грн.

20.00 "Чайка" за мотивами А.Чехова, театр "Воскресіння" (Львів, Україна). Вистава відбудеться на площі біля Оперного театру.

18 вересня (неділя)

16.00 "Механічний апельсин" Е.Берджес, Вільний театр (Тбілісі, Грузія). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300грн.

19.00 "На дні" М.Горький, Вільнюський міський театр (Литва). Вистава відбудеться в театрі "Воскресіння". Ціна квитків: 300грн.

19 вересня (понеділок)

19.00 "Енеїда" І.Котляревський, Херсонський театр ім. Куліша (Україна). Вистава відбудеться в театрі ім. М. Заньковецької. Ціна квитків: 100-300грн.

20 вересня (вівторок)

19.00 "Багато шуму з нічого" В. Шекспір, Класичний театр ''Ioan Slavici'' (м.Арад, Румунія). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300грн.

17.00 "Хор сиріт" за романом Гая Гросса, театр КТО (Краків, Польща). Вистава відбудеться в театрі "Воскресіння". Ціна квитків: 300грн.

21 вересня (середа)

17.00 "Morituri te salutant" В.Стефаник, театр ім. І.Франка (Київ, Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300грн.

19.00 "Танець життя" О.Олесь, театр "Воскресіння" (Львів, Україна). Ціна квитків: 100 грн.

22 вересня (четвер)

17.00 "Еклезіаст" Люди і ляльки (Львів, Україна). Ціна квитків: 100 грн.

19.00 "Безталанна" І. Карпенко-Карий, театр ім. І.Франка (Київ, Україна). Вистава відбудеться  в театрі "Воскресіння". Ціна квитків: 100-300грн.

23 вересня (п’ятниця)

19.00 "Депеш мод" С.Жадан, Харківський театр для дітей та юнацтва (Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва.

19.00 "Три сестри" А. Чехов, Обласний академічний театр ім. І.Франка (м.Івано-Франківськ, Україна) Вистава відбудеться в театрі "Воскресіння" . Ціна квитків: 200 грн.

24 вересня (субота)

19.00 "Ніч перед Різдвом" за твором М.Гоголя, Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний  театр імені Т.Г.Шевченка (Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300грн.

25 вересня (неділя)

17.00 "Лиса співачка" Ежен Іонеско, Національний театр ім. Є. Іонеско (Кишинів, Молдова).  Вистава відбудеться в театрі "Воскресіння". Ціна квитків: 200грн.

26 вересня (понеділок)

27 вересня (вівторок)

28 вересня (середа)

29 вересня (четвер)

19.00 "Покоївки" Ж.Жене, Дунайський театр м. Вац (Угорщина). Вистава відбудеться в театрі "Воскресіння".  Ціна квитків: 200грн.

30 вересня (п’ятниця)

19.00 "Івона, Принцеса Бургундська" В.Гомбрович,  Дунайський театр м. Вац (Угорщина). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300грн.

1 жовтня (субота)

17.00 "Чорнобильска Молитва" С. Аліксієвич,  Драматичний театр ім. Юозаса Мільтініса (Литва). Вистава відбудеться в театрі "Воскресіння".  Ціна квитків: 100грн.

19.00 "Небезпечні зв’язки" за мотивами П’єра Шодерло де Лакло, театр Радома (Польща). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300грн.

2 жовтня (неділя)

18.00 "Маски в кубі" Г.Делієв, театр "Маскі шоу" (м. Одеса, Україна). Вистава відбудеться  в театрі для дітей та юнацтва. Ціна квитків: 100-300 грн.

Сайт

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах