Григорія Суркіса затримали на кордоні з дорогими годинниками

Григорія Суркіса затримали на кордоні з дорогими годинниками.

Григорія Суркіса затримали на кордоні з дорогими годинниками. Фото: football.com.

Події
22 квiтня 2022 14:45

Народного депутата й одного з президентів футбольного клубу "Динамо" Григорія Суркіса зупинили прикордонники у пункті пропуску "Краковець" на Львівщині, коли він намагався виїхати з України та вивезти дорогі годинники. Про це повідомляє Українська правда. 

За даними видання, Григорій Суркіс вивозив 13 годинників через "зелений коридор", не зазначивши інформацію про них у декларації. Зважаючи на це, митники винесли йому відмову щодо вивезення цінних речей. Деякий час прикордонники не пропускали нардепа ні туди, ні назад. Втім, протокол про недекларування не був складений. 

Григорія Суркіса затримали на кордоні з дорогими годинниками.Григорія Суркіса затримали на кордоні з дорогими годинниками. Фото: pravda.com.ua.

Згодом Григорія Суркіса таки випустили з країни, він уже у Польщі, але без годинників. Вони залишилися в Україні. До речі, щодо годинників, то відомо, що вони належать особисто нардепу, всі 13, він вказав їх у своїй декраларції про доходи.

Додамо, що 26 лютого брати 72-річний Григорій та 63-річний Ігор Суркіси виїхали з України на двох автівках через пункт перетину кордону "Вилок" у Закарпатській області. Суркіси виїхали без декларування готівки на митниці, хоча на угорському митному пункті оформили в себе готівку 17,6 мільйона доларів. 13 квітня Григорій Суркіс в’їхав в Україну через пункт пропуску "Краковець".

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах