Львівський цирк – країна щастя

Афіша - Дітям - Львівський цирк – країна щастя

Афіша - Дітям - Львівський цирк – країна щастя

1 червня у Львівському державному цирку відбудеться мистецька акція "Львівський цирк – країна щастя", яка вже втретє проводиться для дітей, батьки яких захищають Україну напередодні Міжнародного дня захисту дитини.

На арені цирку дітлахи-артисти з різних куточків України, Білорусі і Угорщини покажуть циркову виставу для більш ніж 3500 запрошених глядачів - дітей учасників АТО і Героїв Небесної Сотні з Львівщини.

Організатором акції виступає громадська організація "Яскрава країна" спільно з благодійним товариством "Мій тато захищає Україну" за підтримки голови Львівської обласної державної адміністрації Олега Синютки, голови Львівської обласної ради Олександра Ганущина, а також Департаменту освіти і науки Львівської ОДА. Унікальне циркове шоу відбудеться у форматі "діти – дітям".

Під куполом Львівського цирку об’єднаються юні артисти – переможці та призери Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів циркового мистецтва з Білорусі, Угорщини та різних міст України: Харкова, Дніпра, Кам’янського, Бердичева, Трускавця, Полтави та Львова, щоб подарувати одноліткам, батьки яких захищають нашу країну, яскраві враження та позитивні емоції напередодні Міжнародного дня захисту дитини.

Програма заходу передбачає проведення двох Гала-вистав: о 12:00 та о 16:00.

На арені сім’ї захисників України побачать найрізноманітніші циркові жанри: повітряну акробатику, дресуру, еквілібристику, хула-хупи, жонглювання, ілюзії, каучук, клоунаду та інші.

Глядачів розважатимуть не лише цирковими номерами, а й виступом Балету "Акверіас" зі Львова та вокальним номером Ольги Василевської - солістки Культурно-мистецького центру "Острів дитинства" (м. Львів).

У рамках соціального мегапроекту "Мій тато захищає Україну!" глядачами вистави стануть діти, батьки яких є учасниками АТО, діти-переселенці, діти-сироти та з малозабезпечених сімей. 

Вхід безкоштовний за запрошеннями.

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Дітям
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах