Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь

Афіша - Фестивалі - Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь

Афіша - Фестивалі - Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь

На три дні Парк культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького перетвориться на  осередок культурного споживання вуличної їжі.

Цьогоріч на львів’ян і гостей міста чекатимуть корисні еко-продукти, унікальне fashion-шоу, оригінальні арт-проекти, запальна вечірка та чимало приємних сюрпризів і розваг.

Осінній фуд-корт фестивалю стане своєрідною гастрономічною мандрівкою кухнями народів світу. Усі заклади-учасники будуть розміщені саме за таким принципом. Відтак упродовж усіх трьох днів фестивалю відвідувачі зможуть покуштувати страви галицької, ізраїльської, італійської, бельгійської, американської, тайської, мексиканської, японської кухні.

На території фестивалю окремо діятиме кенді-бар з різноманітними солодощами та кавою.

Традиційно у програмі свята – чимало кулінарних майстер-класів.

"Цього разу ми вирішили зробити якісний акцент на розважальній складовій фестивалю.    Прагнемо, щоб свято було насичене цікавими активностями, культурними заходами, правильною енергетикою та, звісно, хорошими темами для роздумів", – розповіла Ірина Ваньо, менеджер із комунікацій Street Food so Good.

Святкова програма Street Food so Good потішить львів’ян і новими локаціями, і оновленими форматами уже звичних фестивальних зон, зокрема, Street Market.

Осінній дизайн-маркет не тільки змінив назву, а й розширив асортимент продукції. На ярмарку можна придбати не лише стильний одяг, оригінальні аксесуари, а й елементи декору, красивий посуд, тощо. Традиційно кульмінацією свята стане тематичне fashion-шоу, головну родзинку якого організатори поки тримають в секреті.

Усі екосвідомі відвідувачі фестивалю зможуть придбати необхідну продукцію на еко-маркеті  Street Food so good. Тут будуть представлені  якісні зразки молочної, м’ясної продукції, крупи, соки  широкий асортимент меду, домашніх солодощів та інші екологічно чисті та корисні для здоров’я продукти.

Родзинкою осіннього свята також стане Dog-Friendly Zone (Дружня до собак). Поласувати смаколиками у спеціалізованому ресторані для собак, провести активно час, зробити фото на пам’ять у декорованому куточку – все це чекатиме на щасливих господарів та їхніх улюбленців, тому можете приходити на свято з чотирилапим другом.

Уперше на території фестивалю функціонуватиме art-зона. Організатори мають на меті створити ще один простір для популяризації вуличного мистецтва  та реалізації альтернативних проектів молодих митців. Вуличні танцівники, беміксери, бітники, а також несподівані інсталяції.

Фестиваль здивує і музичним наповненням. Окрім традиційних музичних сетів від діджеїв, усі охочі зможуть послухати якісну музику львівських кавер-гуртів.

У програмі свята також атмосферний недільний сніданок зі спеціальним ранковим меню.

У рамках четвертого Street Food so Good відбудеться альтернативне свято кавунів. Територією фестивалю декоруватимуть у відповідному стилі, а відвідувачів свята частуватимуть соковитим кавуном.

Довідка. Street Food So Good – фестиваль вуличної їжі, який виник першочергово як своєрідна платформа для розвитку локального підприємництва. В основу фестивалю покладена віра в те, що розвиток малого підприємництва у Львові має значний потенціал і вплив на економіку регіону. За плечима організаторів – три вуличні фестивалі – у травні та у вересні 2016-2017 рр.

Вхід вільний.

Фейсбук

Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 1Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 1 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 2Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 2 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 3Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 3 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 4Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 4 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 5Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 5 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 6Фестиваль Street Food So Good 2017-осінь: фото 6 Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького

 

Приєднуйтесь до соцмереж Vgorode.ua - Telegram, Viber, Instagram, Facebook

Це чат - пиши та читай 👇
Ще в розділі Фестивалі
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах